Υλικά συνταγής
2 φύλλα σφολιάτας
7 αυγά καλά χτυπημένα
400 ml φρέσκο γάλα
700 γρ. φέτα θρυμματισμένη
300 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο λιωμένο
Εκτέλεση συνταγής
Σε μία λεκάνη χτυπάτε πολύ καλά τα αυγά, προσθέτετε το γάλα και ανακατεύετε.
Τοποθετείτε σε λαδωμένο ταψί το πρώτο φύλλο έτσι ώστε να καλύπτει τα τοιχώματα και το αλείφετε με λάδι και βούτυρο.
Ρίχνετε το μείγμα αυγού και γάλακτος και σκορπάτε τα τυριά. Κλείνετε την πίτα με το δεύτερο φύλλο και το αλειφετε με λάδι και βούτυρο. Αν θέλετε αλείφετε με και αυγό.
Ραντίζετε την πίτα με λίγο νερό και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 1 ώρα περίπου.
πηγη icookgreek.com
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρός σε τροχαίο γνωστός 16χρονος ηθοποιός
- Αναστάσης Ροϊλός : Ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και οφείλουμε να πούμε πως είναι ακόμη πιο γοητευτικός με γυαλιά οράσεως
- Grand Hotel : Εγώ το έκανα – Η Αλίκη παίρνει πάνω της τη δολοφονία
- Διάφανη Αγάπη : Όσα θα δούμε στον Β’ Κύκλο- ο κίνδυνος παραμονεύει μέσα στην ίδια του την οικογένεια
- Η Γη της Ελιάς : Η Χάιδω εγκαταλείπει τη Μάνη