Τι χρειαζόμαστε:
1 γάλα ζαχαρούχο
1 γάλα εβαπορέ
500 ml φυτική κρεμά γάλακτος kretorre
2 βανίλιες
4 κ.σ. σιρόπι παγωτού
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
Για το σερβίρισμα
σιρόπι παγωτού ή τρούφα σοκολάτας
Πώς το κάνουμε:
Βήμα 1 1) Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος, μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά
εκτός από τα μπισκότα (τα γάλατα είναι καλύτερα να τα έχουμε τοποθετήσει στο ψυγείο από την προηγούμενη μέρα)
Βήμα 2 2) Χτυπάμε μέχρι να γίνει σαν κρέμα.
Βήμα 3 3) Προσθέτουμε τα μπισκότα σπασμένα. Ανακατεύουμε με κουτάλα.
Βήμα 4 4) Αδειάζουμε το μείγμα σε μπολ
Βήμα 5 5) και τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να αφαιρέσουμε λίγα μπισκότα και στη θέση τους να βάλουμε ξηρούς καρπούς, σταγόνες σοκολάτας, αποξηραμένα φρούτα κ.α.
Ειδήσεις σήμερα
- Καιρός : Μετά τις καταιγίδες έρχονται τα πρώτα χιόνια – Αναλυτικά οι περιοχές
- Ξεκινάει σήμερα η νηστεία των Χριστουγέννων : Τι είναι το Σαρανταλείτουργο
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη ξεκαθαρίζει στον Αργύρη πως δεν τον θέλει πια
- Άση Μπήλιου : Πανσέληνος Νοεμβρίου 2024 – Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα με σοκολάτα το 2024