Υλικά
Προετοιμασία λαχανικά και φέτα
2 μικρά κολοκυθάκια
100g φέτα
1 κλωναράκι δεντρολίβανο
Αλάτι
Πιπέρι
Προετοιμασία του κέικ κάμερα
3 αυγά
200 γρ αλεύρι
100 γρ τυρί τριμμένο
10 ml ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Αλάτι
Πιπέρι
Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τη φλούδα χρησιμοποιώντας ένα αποφλοιωτή.
Τα κοβουμε με ένα μαχαίρι σε φέτες.
Σοτάρετε τα κολοκυθάκια σε κύβους με δεντρολίβανο στο ελαιόλαδο για 5 λεπτά.
Ριχνουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε κατά διαστήματα με ένα ξύλινο κουτάλι.
Εν τω μεταξύ, κόψτε τη φέτα σε κύβους σε ένα μπολ.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 ° C
Βάλτε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ σε ένα μπολ και καντε μια λακουβα. Ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε ξανά.
Μόλις γινει ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, σε κύβους κολοκυθάκια και τελος τη φέτα.
Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα.
Το αδειαζουμε σε φορμα.
Ψήστε το κέικ για 50 λεπτά.
Το αφήνουμε να κρυώσει και ξεφορμαρουμε
www.academiedugout.fr
Ειδήσεις σήμερα
- Απόπειρα αυτοκτονίας για την παπαδιά που καταγγέλλεται ότι εκδιδόταν στη Συγγρού
- Ειρήνη Μουρτζούκου : Σε γνωστό ζευγάρι προσπάθησε να πουλήσει τον Παναγιωτάκη
- Ντύσιμο με πουλόβερ: 15+1 ιδέες για να σε βγάλει ασπροπρόσωπη το πουλόβερ σου και τον φετινό Χειμώνα
- Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Δ’ κύκλος : 59α, 59β, 60α, 60β, 61α
- Η Μαρίνα Πατούλη σε σχέση με τον πρώην της Άντζελας Δημητρίου