Τι χρειαζόμαστε:
600 γρ. φράουλες
350 γρ. ζάχαρη
700 ml κονιάκ
3 ξυλάκια κανέλας
3 μοσχοκάρφια
Πώς το κάνουμε:
Πλένουμε τις φράουλες, αφαιρούμε τα κοτσάνια και τις βάζουμε όπως είναι ολόκληρες σε γυάλινο βάζο που κλείνει αεροστεγώς.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το κονιάκ, τη κανέλα και τα μοσχοκάρφια.
Ανακατεύουμε για να διαλυθεί η ζάχαρη και κλείνουμε το βάζο.
Το αφήνουμε έτσι σε σκοτεινό και δροσερό μέρος για τουλάχιστον ένα μήνα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσέχουμε οι φράουλες που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι ώριμες αλλά γερές.
Πηγή: sintagespareas.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή