Παγωτο μπανανα με μερεντα και τρουφα
– 4 ωριμες μπανανες καθαρισμενες σε κυβακια στην καταψυξη
-1 κουπα γαλα παγωμενο
-1 κουπα ζαχαρη
-Λιγες σταγονες λεμονι
-1 βανιλια
-1 μικρο κουτακι κρεμα γαλακτος παγωμενη 35% λιπαρα και χτυπημενη σε σαντιγι
Βγαζουμε τις μπανανες απο την καταψυξη και τις πολτοποιουμε στο μουλτι.Στη συνεχεια προσθετουμε το γαλα,τη ζαχαρη,το χυμο λεμονιου και τη βανιλια.
Σε ενα μπωλ με την σαντιγι προσθετουμε το μειγμα απ’το μουλτι και ανακατευουμε απαλα με μια σπατουλα.
Βαζουμε το μπωλ κλεισμενο στην καταψυξη για 3-4 ωρες.
Σερβιρουμε με μερεντα και τρουφα.
Η δοση βγαζει 1 λιτρο παγωτο.
Ειδήσεις σήμερα
- Έπεσε ασανσέρ στο νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας
- Άγιος Έρωτας: Αυτό το παιδί θα είναι η καταστροφή μας – Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει την Χριστίνα να μην το κρατήσει
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές