Ένα φαγητό μούρλια που θα σας ενθουσιάσει. Τα παιδιά θα γλύφουν τα δάχτυλά τους,ακόμα και τα πιο δύσκολα
Υλικά και εκτέλεση
Βράζουμε αλατισμένο μπρόκολο και κουνουπίδι μέχρι εκεί που το θέλουμε΄.
Φτιάχνουμε μπεσαμέλ και μέσα ρίχνουμε ένα σακουλάκι Μιξ τυριών τριμμένα και μισό σακουλάκι τριμμένο γκούντα,μοσχοκάρυδο και ελάχιστο αλάτι.
Στρώνουμε τα λαχανικά στο ταψί και βάζουμε με τις άκρες του κουταλιού λίγο βούτυρο διάσπαρτο. Ρίχνουμε τη μπεσαμελ και χτυπάμε το ταψί από κάτω ελαφρώς να πάει μέχρι μέσα και την στρώνουμε.
Βάζουμε από πάνω με τον ίδιο τρόπο βούτυρο και πασπαλίζουμε με μπόλικο κεφαλοτύρι τριμμένο. Ψήνουμε στους 180 για 25-35 λεπτά αναλόγως τον φούρνο.
Δείτε ακόμα: Πανεύκολο σουφλέ ζυμαρικών με τυριά και ντοματίνια
Μπεσαμέλ.
3 κουταλιές σούπας βούτυρο ‘6 αλεύρι και γάλα φρέσκο όσο πάρει να πήξει η κρέμα περίπου στο λίτρο .Αμέσως μετά 1 κρόκο αυγού και τα τυριά μέσα ανακάτεμα και όπως λέει η συνταγή η συνέχεια ..
Δείτε ακόμα: Σουφλέ με κιμά και ψωμί
Είναι πολύ νόστιμο φαγητό δοκιμάστε το !!! Ευχαριστώ την φίλη μου Κωνταστίνα Καφαδάρη για την συνταγή που οντως μου έγινε πεντανόστιμο !!!