Φασολια κοκκινιστα
250γρ φασολια (για φασολαδα)
1/2 κουτι χυμο ντοματας
1 κ.σ πελτε
1 ποτηρι λαδι
2 κρεμμυδια
2 καροτα
2 πιπεριες φλωρινης
10 ντοματινα
1 σκελιδα σκορδο
Βαζουμε τα φασολια σε μπωλ με νερο απο το βραδυ. Την επομενη μερα τα βαζουμε σε κατσαρολα να βρασουν για 15′ και στη συνεχεια πεταμε το νερο κ κραταμε τα φασολια στην ακρη.
Στην κατσαρολα ριχνουμε το λαδι κ σωταρουμε τα τριμμενα κρεμμυδια,καροτα,σκορδο και τις πιπεριες σε ροδελες κ τα ντοματινια κομμενα στα δυο.Προσθετουμε το χυμο ντοματας,τον πελτε,τα φασολια,αλατι-πιπερι,λιγο ζαχαρη και 1 περιπου ποτηρι νερο.Τα σιγοβραζουμε για 30-45′ μεχρι να μαλακωσουν τα φασολια κ να δεσει το φαγητο μας.
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης εθίζεται άσχημα και τα χάνει όλα μαζί και την Ιουλία
- Καιρός : Πότε έρχεται Αρμαγεδδών ψύχους στην Ελλάδα
- Grand Hotel : Η Κυβέλη παραδέχεται ότι σκότωσε το Γαζή σε Πέτρο και Αλίκη