Close

Φουσκωτά τηγανόψωμα στο τσακ μπαμ

Φουσκωτά-τηγανόψωμα-συνταγή-

Συνταγή για φουσκωτά τηγανόψωμα, με τραγανή κρούστα και χρυσό χρώμα για βραδινό ή για να συνοδεύσουμε το μεσημεριανό μας. Γρήγορη και απόλυτα πετυχημένη συνταγή για τηγανόψωμα με μαγιά και φέτα.

    Για τη γέμιση

  • φέτα 400 γραμμάρια περίπου θρυμματισμένη

Τηγανόψωμα με 5 υλικά

Τα τηγανόψωμα είναι από τους κλασικούς μεζέδες που παραγγέλνουμε κάθε φορά που βγαίνουμε είτε για κρέας είτε για ψάρι και θαλασσινά. Ταιριάζουν με όλα βλέπετε και μας ανοίγουν για τα καλά την όρεξη. Σήμερα θα σας δείξουμε εύκολα και γρήγορα τηγανόψωμα με μαγιά και φέτα που θα τα απολαύσετε πολύ.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα φουσκωτά τηγανόψωμα στο τσακ μπαμ:

Φουσκωτά-τηγανόψωμα-συνταγή-

Εκτέλεση

Αρχικά διαλύουμε την ξερή μαγιά σε λίγο χλιαρό νερό μαζί με το αλάτι και την ζάχαρη. Έπειτα προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Ξεκινάμε να προσθέτουμε αλεύρι για όλες τις χρήσεις και νερό, ζυμώνοντας παράλληλα μέχρι να πάρουμε μία μαλακή ζύμη.

Την σκεπάζουμε και την αφήνουμε να φουσκώσει για 1 ώρα περίπου σε ζεστό μέρος. Θρυμματίζουμε την φέτα. Χωρίζουμε την ζύμη σε μπαλάκια και ανοίγουμε το κάθε μπαλάκι σε φυλλαράκι.

Τηγανόψωμα της Γωγώς Σαμίου

Γεμίζουμε με θρυμματισμένη φέτα κάθε φυλλαράκι και κλείνουμε καλά. Βάζουμε το ηλιέλαιο να κάψει σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.

Φουσκωτά-τηγανόψωμα-συνταγή-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Λένα Αντωνίου

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr