Ένα ανέξοδο tip για να διατηρούνται φρέσκες οι αγαπημένες μας φράουλες.
Ο Χάρολντ ΜακΓκι, συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής, βρήκε τον τρόπο για να μένουν περισσότερο καιρό φρέσκα όλα τα είδη μούρων – φράουλες, σμέουρα, βατόμουρα, blueberries, μύρτιλλα, goji berries κ.α. Θα χρειαστείτε μόνο ένα θερμόμετρο κουζίνας.
Σύμφωνα με το αμερικάνικο site The Kitchn, που δημοσίευσε το συγκεκριμένο tip του συγγραφέα, αυτό που χρειάζεται είναι να τα βουτήξουμε σε ζεστό νερό, καθώς αναστέλει την ανάπτυξη μούχλας. Σε μία κατσαρόλα με ζεστό νερό στους 51οC – είναι σημαντικό να είναι αυτή η θερμοκρασία σύμφωνα με τον Χάρολντ ΜακΓκι, καθώς σε αυτήν απέδωσε το tip- βουτάτε για 30 δευτερόλεπτα τις φράουλες και έπειτα τις στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Όταν απορροφηθεί το νερό, τις βάζετε στο ψυγείο και είναι έτοιμες για φάγωμα για περισσότερες μέρες!
Πηγή: apithano.grΕιδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια