Τέρμα πια οι πειραματισμοί. Τα καλύτερα σοκοφρετάκια με σοκολάτα που έχετε δοκιμάσει ποτέ είναι εδώ για να σας πάρουν τα μυαλά! Σε μικρούς και μεγάλους!
- ζαχαρούχο γάλα 1
- κουβερτουρα 200 γρ. ψιλοκομμένη
- κακαο 2 κ.σ. σκόνη
- γκοφρετες 5 σοκολάτας
- ξηροί καρποί 1 χούφτα
- κουβερτουρα 200 γρ. για το τύλιγμα
Υλικά
Εκτέλεση
Τρίψε τις σοκοφρετες και τους ξηρούς καρπούς. Βάλε σε αντικολλητικό χαρτί και ψήσε στο φούρνο στους 180°C για δέκα λεπτά.
Σε ένα κατσαρολάκι βάλε το γάλα με το κακάο ανακάτεψε καλά και ρίξε την σοκολάτα μέσα.
Ανακάτευε συνεχώς μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Ένωσε τα δύο μείγματα καλά.
Μετέφερε σε ένα μπολ και άφησε το μισή ώρα στο ψυγείο.
Λιώσε την υπόλοιπη κουβερτούρα. Έπειτα κάνε μπαλάκια και βουτά στην λιωμένη κουβερτούρα. Τοποθέτησε σε ένα αντικολλητικό χαρτί και έτοιμα!
Η Συνταγή είναι από κ. Αργυρώ Βλαχογιάννη – “Χρυσές Συνταγές”