Ένας Ρώσος ζαχαροπλάστης έχει βρει το μυστικό για να κάνει τα γλυκά του να μοιάζουν με καθρέφτες.Μοιράστηκε την συνταγή του ”μυστικού” του γλάσου και εγώ με την σειρά μου σας την παραθέτω και σας προκαλώ να δημιουργήσετε!
Συστατικά : 20 γρ ζελατίνη σε σκόνη, 120 γρ νερό, 300 g Γλυκόζη, 300 g ζάχαρη, 150 γραμμάρια νερό, 200 g ζαχαρούχο γάλα(προαιρετικά), 300 g Σοκολάτα (Λευκή, Γάλακτος, σκούρα ), Χρώματα ζαχαροπλαστικής
βήματα:
1) Μαλακώνουμε την ζελατίνη στο νερό
2) Βράζουμε τη γλυκόζη με την ζάχαρη και το νερό
3) Αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζελατίνη
4) Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα
5) Ρίξτε τη σοκολάτα στο μείγμα και ανακατέψτε καλά για να απομακρύνετε τις φυσαλίδες αέρα
Το αποτέλεσμα των ραβδώσεων επιτυγχάνεται με την έκχυση διαφορετικών χρωμάτων ζαχαροπλαστικής μαζί πάνω από το κέικ.
Δείτε μερικές δημιουργίες για να πάρετε ιδέες