Ένας Ρώσος ζαχαροπλάστης έχει βρει το μυστικό για να κάνει τα γλυκά του να μοιάζουν με καθρέφτες.Μοιράστηκε την συνταγή του ”μυστικού” του γλάσου και εγώ με την σειρά μου σας την παραθέτω και σας προκαλώ να δημιουργήσετε!
Συστατικά : 20 γρ ζελατίνη σε σκόνη, 120 γρ νερό, 300 g Γλυκόζη, 300 g ζάχαρη, 150 γραμμάρια νερό, 200 g ζαχαρούχο γάλα(προαιρετικά), 300 g Σοκολάτα (Λευκή, Γάλακτος, σκούρα ), Χρώματα ζαχαροπλαστικής
βήματα:
1) Μαλακώνουμε την ζελατίνη στο νερό
2) Βράζουμε τη γλυκόζη με την ζάχαρη και το νερό
3) Αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζελατίνη
4) Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα
5) Ρίξτε τη σοκολάτα στο μείγμα και ανακατέψτε καλά για να απομακρύνετε τις φυσαλίδες αέρα
Το αποτέλεσμα των ραβδώσεων επιτυγχάνεται με την έκχυση διαφορετικών χρωμάτων ζαχαροπλαστικής μαζί πάνω από το κέικ.
Δείτε μερικές δημιουργίες για να πάρετε ιδέες
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Grand Hotel : Η Αγγέλα θάβει τον γιο της- Πεθαίνει στα χέρια της
- Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου -Έφτασε η ώρα για απαντήσεις
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο