Γνωρίστε τα μακαρούν καρύδας, τα φυσικά χωρίς γλουτένη μπισκότα που απαιτούν μόνο καρύδα, ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα και σοκολάτα. Ακόμη και άνθρωποι χωρίς αλλεργίες τα αγαπούν.
Υλικά
340γρ ψιλοκομμένη καρύδα
1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα συμπυκνωμένο
Σοκολάτα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ανακατέψτε την καρύδα με το γάλα.
2. Πλάστε τα μακαρούν και ακουμπήστε τα σε ένα χαρτί ψησίματος.
3. Ψήστε τα για 15-20′ μέχρι να καφετίσουν ελαφρώς. Βγάλτε τα από το χαρτί και αφήστε τα να κρυώσουν.
4. Προαιρετικά, λιώστε μια σοκολάτα και βουτήξτε τα μέσα. Αφήστε τη σοκολάτα να σταθεροποιηθεί και έτοιμα!
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Grand Hotel : Η Αγγέλα θάβει τον γιο της- Πεθαίνει στα χέρια της
- Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου -Έφτασε η ώρα για απαντήσεις
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο