Γνωρίστε τα μακαρούν καρύδας, τα φυσικά χωρίς γλουτένη μπισκότα που απαιτούν μόνο καρύδα, ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα και σοκολάτα. Ακόμη και άνθρωποι χωρίς αλλεργίες τα αγαπούν.
Υλικά
340γρ ψιλοκομμένη καρύδα
1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα συμπυκνωμένο
Σοκολάτα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ανακατέψτε την καρύδα με το γάλα.
2. Πλάστε τα μακαρούν και ακουμπήστε τα σε ένα χαρτί ψησίματος.
3. Ψήστε τα για 15-20′ μέχρι να καφετίσουν ελαφρώς. Βγάλτε τα από το χαρτί και αφήστε τα να κρυώσουν.
4. Προαιρετικά, λιώστε μια σοκολάτα και βουτήξτε τα μέσα. Αφήστε τη σοκολάτα να σταθεροποιηθεί και έτοιμα!
Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια