Γνωρίστε τα μακαρούν καρύδας, τα φυσικά χωρίς γλουτένη μπισκότα που απαιτούν μόνο καρύδα, ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα και σοκολάτα. Ακόμη και άνθρωποι χωρίς αλλεργίες τα αγαπούν.
Υλικά
340γρ ψιλοκομμένη καρύδα
1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα συμπυκνωμένο
Σοκολάτα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ανακατέψτε την καρύδα με το γάλα.
2. Πλάστε τα μακαρούν και ακουμπήστε τα σε ένα χαρτί ψησίματος.
3. Ψήστε τα για 15-20′ μέχρι να καφετίσουν ελαφρώς. Βγάλτε τα από το χαρτί και αφήστε τα να κρυώσουν.
4. Προαιρετικά, λιώστε μια σοκολάτα και βουτήξτε τα μέσα. Αφήστε τη σοκολάτα να σταθεροποιηθεί και έτοιμα!
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα