Το αγαπημένο παγωτό των παιδιών τώρα και σε σπιτική έκδοση!
Θα χρειαστείς
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
2 κούπες κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά εσάνς τσιχλόφουσκάς
μπλε χρώμα ζαχαροπλαστικής
Εκτέλεση
Βάζεις την κρέμα γάλακτος στον κάδο του μίξερ και την χτυπάς μέχρι να αφρατέψει.
Στη συνέχεια προσθέτεις το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζεις το χτύπημα. Ρίχνεις την εσάνς τσιχλόφουσκας και 1 σταγόνα κόκκινο ή μπλε χρώμα ζαχαροπλαστικής. Βάζεις το παγωτό στην κατάψυξη για 1 ώρα και μόλις παγώσει το χτυπάς ξανά στο μίξερ. Το βάζεις και πάλι στην κατάψυξη και επαναλαμβάνεις τη διαδικασία για ακόμη 3 φορές. Σερβίρεις σε μπολάκια ή σε ένα τραγανό χωνάκι.
photo credit:pinterest
Ειδήσεις σήμερα
- Δεν στεγνώνουν τα ρούχα : Το κόλπο με το μπουκάλι θα μειώσει το χρόνο στεγνώματος στο μισό
- Βασίλης Καλογήρου: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση- Ο Τσούκαλης φεύγει εκτάκτως για Λάρισα
- Νέο Εκτακτο Δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια
- Μενού εβδομάδας από 13/1/24 έως 19/01/25
- Ανακαλείται ελληνικό τυρί – Εντοπίστηκαν αυξημένα επίπεδα σε ορυκτέλαια