Τι χρειαζόμαστε:
500ml κρέμα γάλακτος
500γρ μπανάνες
λιγο χυμό λεμονιού
3 κ.σ. άχνη
1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη ή 3-4 φύλλα ζελατίνης
Πώς το κάνουμε:
Χτυπάμε την κρέμα σε αραιή σαντυγί. Σταματάμε δηλαδή το χτύπημα πριν σφίξει τελείως.
Λιώνουμε τις μπανάνες με το εργαλείο του πουρέ, προσθέτουμε την άχνη και το λεμόνι και ανακατεύουμε.
Προετοιμάζουμε την ζελατίνη, αν είναι σκόνη την διαλύουμε σε πολύ λίγο νεράκι, αν είναι φύλλα τα μουλιάζουμε για λίγο μέσα σε νερό να φουσκώσουν και τα στραγγίζουμε. Ότι απο τα δύο και να είναι μετά τη ρευστοποιούμε σε μπεν μαρι.
Ρίχνουμε την ρευστή ζελατίνη μέσα στις μπανάνες ανακατεύοντας ταυτόχρονα.
Ρίχνουμε το μείγμα της μπανάνας μέσα στην χτυπημένη κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά με σύρμα.
Δεν αφήνουμε την κρέμα να σταθεί πολύ (πήζει αρκετά και πήζει γρήγορα) και την χρησιμοποιούμε στην τούρτα μας.
πηγη
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Grand Hotel : Η Αγγέλα θάβει τον γιο της- Πεθαίνει στα χέρια της
- Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου -Έφτασε η ώρα για απαντήσεις
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο