Γεμιστα μπισκοτα με μαρμελαδα
1 κουπα λαδι
1 κουπα ζαχαρη
1/2 κουπα χυμο πορτοκαλι
1 σφηνακι τσιπουρο η βοτκα
2 βανιλιες
800γρ αλευρι για ολες τις χρησεις
1 φακελακι μπεικιν παουντερ
Μαρμελαδα της αρεσκειας μας η πραλινα
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι, ανοιγουμε ενα σχετικα λεπτο φυλλο με πλαστη,κοβουμε με κουπατ και τα βαζουμε σε ταψι με λαδοκολλα.Ψηνουμε στους 180 βαθμους στις αντιστασεις για 15′ . Αφου κρυωσουν τα ενωνουμε δυο-δυο με μαρμελαδα της αρεσκειας μας η πραλινα φουντουκιου.