Υλικά
1 Συσκευασία σαβαγιαρ
Μερέντα μεσαία συσκευασία δεν θα τη χρειαστούμε ολόκληρη
1κουπα γάλα
ινδοκαρυδο
Δείτε ακόμα: Γλυκό Σοκολάτας -ψυγείου με σαβαγιάρ !!!
Δείτε ακόμα: Ζελέ ροδάκινο με γιαούρτι και σαβαγιάρ
Περνούμε ένα σαβαγιάρ, το αλείφουμε με μερέντα, και το κλείνουμε με ένα ακόμα,να γίνει σαντουιτσάκι.
Το βουτάμε προσεκτικά στο γάλα για πολύ λίγο, γιατί μουλιάζει εύκολα.
Δείτε ακόμα: Πανευκολη τουρτα παγωτο με σαβαγιαρ
Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσει η συσκευασία,το πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο, και το διατηρούμε στο ψυγείο.
Panagiota Kiriakou-oι χρυσοχερες-ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα