Υλικά
1 Συσκευασία σαβαγιαρ
Μερέντα μεσαία συσκευασία δεν θα τη χρειαστούμε ολόκληρη
1κουπα γάλα
ινδοκαρυδο
Δείτε ακόμα: Γλυκό Σοκολάτας -ψυγείου με σαβαγιάρ !!!
Δείτε ακόμα: Ζελέ ροδάκινο με γιαούρτι και σαβαγιάρ
Περνούμε ένα σαβαγιάρ, το αλείφουμε με μερέντα, και το κλείνουμε με ένα ακόμα,να γίνει σαντουιτσάκι.
Το βουτάμε προσεκτικά στο γάλα για πολύ λίγο, γιατί μουλιάζει εύκολα.
Δείτε ακόμα: Πανευκολη τουρτα παγωτο με σαβαγιαρ
Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσει η συσκευασία,το πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο, και το διατηρούμε στο ψυγείο.
Panagiota Kiriakou-oι χρυσοχερες-ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Σχολεία : Η Ημερομηνία που παίρνουν βαθμούς στα Γυμνάσια και στα Λύκεια
- Άγιος Έρωτας: Ο Παύλος ανακαλύπτει ότι ο πατέρας Νικόλαος είναι αδερφός της Χαράς
- Η Γη της Ελιάς : Πεθαίνουν Μάνος και Μαρίνα
- Καιρός : Έρχεται πολική εισβολή με χιόνια στην Αθήνα
- HMPV : Τα συμπτώματα στα παιδιά – Όλα όσα χρειάζεται να ξέρουν οι γονείς για τον μεταπνευμονοϊό