Συνταγή για γλυκό ψυγείου με γιαούρτι και ζελέ ροδάκινο. Ένα δροσερό, ελαφρύ, καλοκαιρινό ατομικό γλυκό σε ποτήρι με μόλις 3 υλικά για τις ημέρες που κάνει πολλή ζέστη και θέλουμε κάτι γλυκό. Μπορούμε να φτιάξουμε αυτό το γιαουρτοζελέ και για κέρασμα.
Από τη φίλη μας Μαρινα Μισαηλιδου.
- Γιαούρτι στραγγιστό 2 κεσεδάκια
- ζελέ Διπλή συσκευασία με γεύση ροδάκινο
- ροδακινα 1 λίτρο χυμός
Υλικά
Υπέροχο γιαουρτοζελέ
Η ζέστη είναι ακόμη αφόρητη κι ας κοντεύει να φύγει το Καλοκαίρι. Λίγο πριν το αποχαιρετήσουμε για φέτος, προλαβαίνουμε να κάνουμε μερικά καλοκαιρινά γλυκάκια, αφού τόσο η θερμοκρασία όσο και τα καλοκαιρινά φρούτα που βρίσκονται σε αφθονία στο μανάβικο, μας το επιτρέπουν. Πάμε να φτιάξουμε γιαουρτοζελε ροδάκινο και να τους τρελάνουμε όλους!
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το γιαουρτοζελέ με γεύση ροδάκινο:
Εκτέλεση για το γιαουρτοζελέ με γεύση ροδάκινο
Αρχικά φτιάχνουμε το ζελέ ροδάκινο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, μόνο που αντί για νερό θα βάλουμε κρύο χυμό ροδάκινο. Μόλις το ζελέ είναι έτοιμο, το αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Γιαουρτοζελέ κερασί
Έπειτα διαλύουμε μέσα στο ζελέ τα γιαούρτια, ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα και μοιράζουμε το ομογενές μείγμα σε ποτήρια ή σε μπολ. Βάζουμε τα γλυκά στο ψυγείο και μόλις παγώσουν καλά σερβίρουμε.
Την είδαμε στην ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Μενού Χριστουγέννων 2024: Δείτε τις καλύτερες συνταγές για το Γιορτινό τραπέζι
- Aνακαλείται ταχίνι – Βρέθηκε σαλμονέλα
- Φως στο Τούνελ – Αμαλιάδα : Η Μουρτζούκου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και οι αποκαλύψεις την λύγισαν
- Κώστας Λεφάκης : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23/12/2024 ως 29/12/2024 για όλα τα ζώδια
- Grand Hotel : Βγαίνει στο φως το παρελθόν της Αγγέλας και έρχονται τα πάνω κάτω