Μία ελαφριά γλυκιά συνταγή έτοιμη σε 20 λεπτά!
Χρόνος Προετοιμασίας: 20′ Για 24 μερίδες
Υλικά
1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
500 γρ. στραγγάτο γιαούρτι 7% λιπαρά
250 ml πλήρες φρέσκο γάλα (1 κούπα)
100 γρ. ζάχαρη (7 κουταλιές της σούπας)
50 γρ. κορν φλάουρ (5 κουταλιές της σούπας)
Εκτέλεση
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να βράσει η κρέμα. Απλώνουμε τα μπισκότα σε ένα ταψί (26x34cm), απλώνουμε πάνω τους την κρέμα γιαουρτιού και την στρώνουμε ομοιογενώς. Σπάμε τα υπόλοιπα μπισκότα και γαρνίρουμε την κρέμα. Τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο. Αφού παγώσει, το κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε είτε σκέτο είτε με ποικιλία μαρμελάδων.
Ειδήσεις σήμερα
- Χρήστος Μάστορας : H ταινία Στέλιος Καζαντζίδης είναι ο λόγος που ανακάλυψε πως έχει ΔΕΠΥ
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Grand hotel : Ο Ρήγας κλέβει το μωρό της Ελένης για να μπορέσει να την εκδικηθεί
- Η Γη της Ελιάς : Τελικά όντως θέλει να τους εκδικηθεί – Η Αριάδνη βλέπει τον Κουράκο να κοιτά με λατρεία την Ιουλία