Πόσοι από εσάς δεν έχετε ζεστάνει ξανά το ρύζι που σας είχε απομείνει από το μεσημέρι για να το φάτε το βράδυ ή ακόμα και την επόμενη μέρα. Αν όχι όλοι οι περισσότεροι.
Πόσοι από εσάς, τώρα, γνωρίζετε πως υπάρχει κίνδυνος για τροφική δηλητηρίαση από την κατανάλωσή του; Και αυτό όχι γιατί το ξαναζεστάνατε, αλλά γιατί δεν το αποθηκεύσατε καλά μετά το μαγείρεμά του.
Το άψητο ρύζι περιέχει συχνά σπόρια ενός κλώνου βακτηρίου, ικανά να αναπαραχθούν γρήγορα, που μπορούν να προκαλέσουν τροφική δηλητηρίαση και μπορούν να επιβιώσουν ακόμα και όταν το ρύζι μαγειρεύεται.
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές