Τα θαλασσινά είναι το αγαπημένο μας φαγητό όπως κι αν το φάμε! Πόσο μάλλον, αν τα απολαύσουμε σαν γιουβέτσι θαλασσινών στο οποίο μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο τυρί που λιώνει, αν το επιθυμούμε. Διαβάστε παρακάτω:
- σκορδο Ανάλογα την ποσότητα του φαγητού
- κρεμμυδι Ανάλογα την ποσότητα του φαγητού
- πιπεριά Ανάλογα την ποσότητα του φαγητού κόκκινη
- καλαμαρακια Ανάλογα την ποσότητα του φαγητού
- γαρίδες Ανάλογα την ποσότητα του φαγητού
- ντοματα Ανάλογα την ποσότητα του φαγητού
- αλατι Κατά βούληση
- πιπέρι Κατά βούληση
- πάπρικα Κατά βούληση
- κριθαράκι 1 πακέτο
- τυρί Προαιρετικά κατά βούληση που λιώνει
Υλικά
Εκτέλεση για γιουβέτσι θαλασσινών:
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και την κόκκινη πιπεριά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε στο ίδιο τηγάνι τα καλαμαράκια και τις γαρίδες και τα σοτάρουμε και αυτά. Αφού προσθέσουμε την ντομάτα, συμπληρώνουμε με αλάτι, πιπέρι και πάπρικα.
Δείτε ακόμα Νηστίσιμο ριζότο με θαλασσινά
Αφού σοτάρουμε τα υλικά μας, τα βάζουμε σε ταψάκι και προσθέτουμε το κριθαράκι μας. Δεν ξεχνάμε στο ταψί μας να συμπληρώσουμε 1 λίτρο ζεστό νερό. Ψήνουμε το φαγητό μας για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου. Αν θέλουμε τυρί, το προσθέτουμε τα τελευταία 10 λεπτά ψησίματος.
Καλή όρεξη!
Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Μπέσσυ Πάππας
στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Επιμέλεια κειμένου: Daddy – Cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Καιρός : Μετά τις καταιγίδες έρχονται τα πρώτα χιόνια – Αναλυτικά οι περιοχές
- Ξεκινάει σήμερα η νηστεία των Χριστουγέννων : Τι είναι το Σαρανταλείτουργο
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη ξεκαθαρίζει στον Αργύρη πως δεν τον θέλει πια
- Άση Μπήλιου : Πανσέληνος Νοεμβρίου 2024 – Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα με σοκολάτα το 2024