Γλάσο ρόδι: Το απόλυτο γλάσο για χριστουγεννιάτικα γλυκά. Το γλάσο ρόδι είναι ιδανικό για χριστουγεννιάτικα κέικ αλλά και πουτίγκες. Επίσης είναι ιδανικό για χριστουγεννιάτικες σαλάτες.
Για να φτιάξετε το πιο τέλειο γλάσο για τα χριστουγεννιάτικα γλυκά σας θα χρειαστείτε
Για το γλάσο ρόδι:
Χυμό από μισό μεγάλο ρόδι
Ζάχαρη άχνη (περίπου 250 γρ)
Δείτε ακόμα: κέικ με γλάσο σοκολάτας για το καφεδακι σας!
Εκτέλεση:
Κόβετε το ρόδι στα δύο και το στίβετε όπως ακριβώς θα κάνατε με ένα πορτοκάλι. Παίρνετε τον χυμό και προσθέτετε λίγο λίγο στην άχνη ανακατεύοντας έως ότου πετύχετε την επιθυμητή ρευστότητα. Για ένα πιο ρευστό γλάσο βάζουμε πιο πολύ χυμό ροδιού. Αντίθετα για ρευστότητα τύπου μελιού βάζουμε λιγότερο. Είναι θέμα προτίμησης.
Ειδήσεις σήμερα
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Η πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ
- Άγιος Έρωτας : Η Ολυμπία πιάνει τον πατέρα Νικόλαο σε οίκο ανοχής και το κάνει θέμα στην επισκοπή
- Ζώδια : Ανάδρομος Ερμής έως 15/12/2024 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους
- «Καλάθι των Χριστουγέννων» : Επιστρέφει με χαμηλότερες τιμές