ΥΛΙΚΑ
Ψωμί για τοστ “Γεύση στο Τετράγωνο” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Σίτου
Μπανάνες σε κυβάκια
Θρυμματισμένα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Γάλα φρέσκο
Πραλίνα φουντουκιού
Ζάχαρη κρυσταλλική
*Η ακριβής ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε ανά υλικό για τη συνταγή αυτή παραμένει στην κρίση και προτίμηση σας.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Αφαιρούμε την κόρα από το ψωμί.
Περνάμε κάθε φέτα ψωμιού με τον πλάστη, έτσι ώστε να πατηθεί αρκετά και να λεπτύνει.
Αλείφουμε με λίγη πραλίνα φουντουκιού την μία πλευρά του ψωμιού κατά μήκος και προσθέτουμε την μπανάνα σε πολύ μικρά κυβάκια και το θρυμματισμένο μπισκότο.
Ρολάρουμε δημιουργώντας μπαστουνάκια, τα βουτάμε σε λίγο γάλα και τα τοποθετούμε πάνω σε ένα αντικολλητικό ταψί με το ανοικτό σημείο προς τα κάτω.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη κρυσταλλική και ψήνουμε για 10’ σε προθερμασμένο φούρνο στους 200⁰C.
Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσουν για 3’ και σερβίρουμε.
πηγη:https://syntages.papadopoulou.gr/