Close
Γλυκάκι lila Pause!!

Lila pause !!!!!!!!!
Υλικα
Για τη βαση….2 πακετα μπισκοτα ορεο 1 με λευκη κρεμα και 1 με φραουλα, μισο πακετο βουτυρο λιωμενο.
Τριβουμε τα μπισκοτα και προσθετουμε το βουτυρο.
Στρωνουμε σε φορμα.
Για τις κρεμες.
Ετοιμη μους λευκης σοκολατας.
Eκτελεση.
Χτυπαμε το ενα φακελακι της συσκευης με 1 κουπα γαλα, προσθετουμε κοκκινο χρωμα ζαχαροπλαστικης και 2 κουταλιες της σουπας μαρμελαδα φραουλα.
Στρωνουμε πανω απο τη βαση και αφηνουμε να παγωσει.
Χτυπαμε το 2ο φακελακι με 1 κουπα γαλα και στρωνουμε πανω απο τη ροζ κρεμα.
Αφηνουμε να παγωσει.
Στο τελος φτιαχνουμε γκαναζ….200 γρ κουβερτουρα με 150 γρ γαλα εβαπορε. Την αφηνουμε να κρυωσει λιγο και τη ριχνουμε απο πανω. Αφου παγωσει , τοτε στολιζουμε !!!
Στολιζουμε οπως μας αρεσει !!!
Καλη μας απολαυση !!!!!

Από τη

 Μαρία Αλεξοπούλου