ΜΕ 5 ΥΛΙΚΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ
Υλικά για 4 ατομικά μπολάκια
1 κρέμα γάλακτος 200 ml
2 κ.σ ζάχαρη άχνη
1 κ.σ ουίσκι (προαιρετικά) ή χυμό
3 κουταλιές σούπας nutella
3 κ.σ γάλα εβαπορέ
Οδηγίες
Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι να αφρατέψει , χωρίστε το μείγμα σε 3 μπολ.
Στο ένα μέρος ριξτε την ζάχαρη άχνη και το ουίσκι και βάλτε στο ψυγείο να παγώσει.
Στο δεύτερο ανακατέψτε με την nutella. Στο τρίτο ανακατέψτε το εβαπορέ.
Τοποθετείστε σε στρώσεις από 1-2 κουταλιές από κάθε μείγμα.