Υλικά
500 γραμ καρύδα
1 ζαχαρούχο γάλα
λίγη καρύδα για πασπάλισμα από πάνω
Εκτέλεση
Ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα σε μπολ΄και προσθέτουμε την καρύδα ανακατεύοντας μέχρι να δούμε να γίνει ζύμη που ια πλάθεται σε μπαλίτσες.
Κόβουμε ζύμη μεγέθους πιο μεγάλο από κεφτεδάκι και το κάνουμε στρογγυλές μπαλίτσες αρχικά κατόπιν τις πατάμε ελαφρώς με το χέρι,τα ετοιμάζουμε όλα μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
Στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί μας και τα τοποθετούμε στην σειρά και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς αέρα μέχρι να τα δούμε να πάρουν χρώμα ελαφρά ,μην τα ψήσετε πολύ σκληραίνουν το πολύ 15 λεπτά ανάλογα το φούρνο σας.
Τα βγάζουμε και καυτά όπως είναι τα τοποθετούμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη καρύδα .Καλή Όρεξη και Ποτέ δεν σταματάμε στο ένα !!
Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια