1 συσκευασία σαβαγιάρ
1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής και το ανάλογο γάλα
1 φακελάκι έτοιμο γλάσο σοκολάτας
1 φλ γάλα
παραλληλόγραμμα τρουφόχαρτα
Ετοιμάζουμε την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Βουτάμε τα σαβαγιάρ στο γάλα και τα τοποθετούμε στα τρουφόχαρτα.
Βάζουμε πάνω στα σαβαγιάρ την κρέμα και τέλος το σιρόπι.
Αφήνουμε τουλάχιστον 1 ώρα στο ψυγείο πριν τα καταναλώσουμε για να μαλακώσουν τα σαβαγιαρ.
Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Πέτρος κλέβει την καρδιά της Δέσποινας
- Η Γη της Ελιάς : Ο Δημοσθένης αποκληρώνει την Ειρήνη
- Ειρήνη Μουρτζούκου : “Ο πατέρας των παιδιών μου είναι στον οικογενειακό κύκλο – Αν πω το όνομα του θα βρεθώ σε χαντάκι”
- Τρύφωνας Σαμαράς : Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο γνωστός κομμωτής
- Γιορτινά σοκολατάκια με λευκή σοκολάτα και limoncello