Close

Γρήγορη ζαμπονοτυρόπιτα για το ταπεράκι της δουλειάς

συνταγή-για-ζαμπονοτυρόπιτα-

Γρήγορη ζαμπονοτυρόπιτα για το ταπεράκι της δουλειάς.      Ζαμπονοτυρόπιτα με φύλλο σφολιάτας για το ταπεράκι της δουλειάς με μιξ τυριών, ζαμπόν και φρέσκια ντομάτα.

    Για το πασπάλισμα

  • σουσαμι Κατά βούληση

    Για το άλειμμα

  • αυγα 1 χτυπημένο

Μία λαχταριστή ζαμπονοτυρόπιτα ετοιμάσαμε για εσάς που μπορείτε να την πάρετε μαζί στην δουλειά, να την φτιάξετε για το παιδικό πάρτι ή τον γιορτινό σας μπουφέ και φυσικά να την προσφέρετε ακόμη και για το σχολείο. Αν σας φαίνεται βαριά για πρωινό μία καλή ιδέα είναι το ολοήμερο.

Μία γρήγορη ζαμπονοτυρόπιτα για το ταπεράκι της δουλειάς με μιξ τυριών, κέτσαπ, μουστάρδα, ζαμπόν και φρέσκια ντομάτα. Είναι λαχταριστή και το φύλλο σφολιάτας της ταιριάζει απόλυτα. Καλύτερη και από του φούρνου, ενώ είναι πανεύκολη και όπως είδατε με πολύ οικονομικά υλικά.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την Γρήγορη ζαμπονοτυρόπιτα για το ταπεράκι της δουλειάς:

συνταγή-για-ζαμπονοτυρόπιτα-

Εκτέλεση για την Γρήγορη ζαμπονοτυρόπιτα για το ταπεράκι της δουλειάς

Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο ή λιωμένο βιτάμ ένα μεγάλο ταψί. Απλώνουμε το ένα από τα δύο φύλλα σφολιάτα στο ταψί και το αλείφουμε με την κέτσαπ. Πάνω από την κέτσαπ προσθέτουμε την μουστάρδα, το ζαμπόν σε φέτες και το μιξ τυριών τριμμένο. Πάνω από το μιξ τυριών προσθέτουμε την ντομάτα κομμένη σε λεπτές φέτες.

Έπειτα σκεπάζουμε την πίτα με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Πατάμε τις άκρες με ένα πιρούνι έτσι ώστε να σφραγίσουμε την πίτα. Τρυπάμε και πάνω από την σφολιάτα με το πιρούνι και αλείφουμε την πίτα μας με το χτυπημένο αυγό.

Δείτε ακόμα Ζαμπονοτυρόπιτα με ζύμη γιαουρτιού χωρίς φύλλο

Την πασπαλίζουμε με σουσάμι και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 20 λεπτά. Ανάλογα και τον φούρνο που διαθέτουμε.

συνταγή-για-ζαμπονοτυρόπιτα-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Xristina Gewrgiopoulou

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα Μαγειρικές Απολαύσεις

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr