Ο Τίτλος τα λέει όλα!!! Συνταγή για σπιτική πιτούλα και για τις μανούλες που δεν έχουν χρόνο!!! Γευστικότατη
Υλικα
3 αυγά
40 γρ ελαιόλαδο
40 γρ αλεύρι βρώμης (νιφάδες βρώμης αλεσμένες στο μπλέντερ)
100 γρ φέτα
50 γρ τριμμένη γραβιέρα (χρησιμοποίησα Νάξου)
80 γρ γιαούρτι (χρησιμοποίησα κατσικίσιο)
αλάτι (χρησιμοποίησα θαλασσινό)
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
θυμάρι
ντοματίνια
Δείτε ακόμη Σκεπάστη πίτα με κοτόπουλο και κασέρι
Εκτέλεση
1
Σε ένα βαθύ μπολ τοποθετούμε τα αυγά και χτυπάμε καλά
2
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την βρώμη, λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά
3
Θρυματίζουμε την φέτα και την προσθέτουμε μαζί με τη γραβιέρα και το γιαούρτι. Ανακατεύουμε καλά
4
Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο σε μια ομελετιέρα ή σε ένα τηγάνι και αδειάζουμε το περιεχόμενο. Μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά. Βάζουμε το δεύτερο καπάκι της ομελετιέρας στον ειδικό γάντζο και αναποδογυρίζουμε. Εναλλακτικά το κάνουμε όπως μπορούμε…
5
Μαγειρεύουμε για άλλα 2-3 λεπτά
6
Σερβίρουμε με φρέσκα ντοματίνια και θυμάρι
Δείτε με ένα κλικ εδώ τις καλύτερες συνταγές μας
Ειδήσεις σήμερα
- Στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου παίρνει τον δρόμο προς τον εισαγγελέα
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Η Γη της Ελιάς : Δεν θέλω να πληγωθείς – Ο Στάθης προσπαθεί να προστατέψει την Αριάδνη
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους