Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος αναμονής 4 ώρες
Για 1 κιλό κρέας
Δείτε ακόμα: Η καλύτερη μαρινάδα για όλα τα κρέατα! Η γεύση της θα σας συναρπάσει!
Υλικά
1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
Ξύσμα και χυμό από 3 λεμόνια
3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
1 κουτ. τσαγιού ξερό θυμάρι
2 κουτ. τσαγιού ξερή ρίγανη
5 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
Δείτε ακόμα: Η καλύτερη μαρινάδα για όλα τα κρέατα! Η γεύση της θα σας συναρπάσει!
Εκτέλεση
Ρίχνετε σε ένα σκεύος το ελαιόλαδο, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, το θυμάρι, τη ρίγανη, το μαϊντανό, ανακατεύετε και προσθέτετε το κρέας.
Δείτε ακόμα: κοτόπουλο με φανταστικη μαρινάδα δυο υλικών και ριζότο λαχανικών
Η μαρινάδα πρέπει να καλύπτει πλήρως το κρέας. Αφήστε το χοιρινό στη μαρινάδα για 4 ώρες
Πηγή: Περιοδικό «Λιχουδιές», Νίκος Σακελλαρίου.
Πηγή: cookinlove1Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές