Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος αναμονής 4 ώρες
Για 1 κιλό κρέας
Δείτε ακόμα: Η καλύτερη μαρινάδα για όλα τα κρέατα! Η γεύση της θα σας συναρπάσει!
Υλικά
1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
Ξύσμα και χυμό από 3 λεμόνια
3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
1 κουτ. τσαγιού ξερό θυμάρι
2 κουτ. τσαγιού ξερή ρίγανη
5 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
Δείτε ακόμα: Η καλύτερη μαρινάδα για όλα τα κρέατα! Η γεύση της θα σας συναρπάσει!
Εκτέλεση
Ρίχνετε σε ένα σκεύος το ελαιόλαδο, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, το θυμάρι, τη ρίγανη, το μαϊντανό, ανακατεύετε και προσθέτετε το κρέας.
Δείτε ακόμα: κοτόπουλο με φανταστικη μαρινάδα δυο υλικών και ριζότο λαχανικών
Η μαρινάδα πρέπει να καλύπτει πλήρως το κρέας. Αφήστε το χοιρινό στη μαρινάδα για 4 ώρες
Πηγή: Περιοδικό «Λιχουδιές», Νίκος Σακελλαρίου.
Πηγή: cookinlove1Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια