Υλικά:
1 λίτρο γάλα με χαμηλά λιπαρά
250γρμ γλυκό τραχανά
5 κ.τ.σ ελαιόλαδο
1 1/2 κούπα τριμμένη φέτα (τυρί)
2 αβγά
αλάτι και πιπέρι
Δείτε ακόμα: Η πιο αρωματική κιμαδόπιτα που έχετε δοκιμάσει
Εκτέλεση:
Χτυπήστε τα αβγά μέχρι να αφρατέψουν και σιγά σιγά ρίξτε το γάλα. Μόλις ομογενοποιηθούν προσθέστε το λάδι, το τυρί, τον τραχανά και αλατοπιπερώστε.
Βουτυρώστε καλά ένα ταψάκι και ρίξτε μέσα το μείγμα σας. Ψήστε στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου μία ώρα. Θυμίζει γαλατόπιτα και είναι πάρα πολύ νόστιμη!
Ειδήσεις σήμερα
- Ρίκα Διαλυνά: Πώς είναι σήμερα στα 90 της η σπουδαία ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Η Γη της Ελιάς : Η Παυλίνα μπαίνει στη μέση και χωρίζει Τζον και Αθηνά
- Τσορτέκης – Μαυρίδου σε σχέση: Η πρώτη αντίδραση των ηθοποιών στα δημοσιεύματα
- Ειρήνη Μουρτζούκου : Κατονομάζει νέο πρόσωπο ως δολοφόνο του Παναγιωτάκη