Τηγανιτές πατάτες με σάλτσα από μπαχαρικά και σκόρδο. Γαρνίρετε με μαϊντανό και έχετε ένα έτοιμο συνοδευτικό πιάτο για το οικογενειακό και επίσημο τραπέζι σας! Μία πρωτότυπη, εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή με πατάτες.
Εκτέλεση
Αναμιγνύετε σε μικρή κατσαρόλα το ξίδι, το σκόρδο, το ξύσμα λεμονιού και πιπέρι.
Όταν το μείγμα πάρει βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά και το αφήνετε να σιγοβράσει 2 λεπτά περίπου.
Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτετε ανακατεύοντας δυνατά το λάδι.
Αφήνετε τη σάλτσα κατά μέρος. Ζεσταίνετε σε τηγάνι λάδι και τηγανίζετε τις πατάτες.
Όταν τηγανιστούν τις μεταφέρετε στο μπολ του σερβιρίσματος, τις περιχύνετε με τη σάλτσα και πασπαλίζετε με το μαϊντανό και άλλα μυρωδικά της αρεσκείας σας. Ανακατεύετε και σερβίρετε αμέσως