Η Ελένη Μενεγάκη, εκτός από μια εξαιρετική παρουσιάστρια είναι και…μανούλα! Αυτό σημαίνει, ότι έχει σίγουρα κάποιες συνταγές, οι οποίες είναι η δική της σπεσιαλιτέ και που όλη η οικογένεια τις λατρεύει! Μια από αυτές τις συνταγές είναι και αυτή που θα φτιάξουμε μαζί παρακάτω.
Μιλάμε για τα υπέροχα σοκολατένια τρουφάκια που όλοι αγαπάμε! Παρόλα αυτά, η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται μαζί μας μια δική της συνταγή, που όλη η οικογένεια λατρεύει να τρώει, μόνο από τα χεράκια της!
Την συνταγή, την εκτέλεσε στον αέρα της εκπομπής της “Ελένη” και δεν θέλει πολλά υλικά! Οπότε, μπορεί να την φτιάξει η κάθε μανούλα εκεί έξω, άσχετα με την οικονομική δυνατότητα που έχει! Ας δούμε τα υλικά.
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα.
Αφήνουμε τα υλικά να λιώσουν σε χαμηλή φωτιά ενώ δεν παραλείπουμε να ανακατεύουμε.
Κατεβάζουμε το μείγμα από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα μπισκότα.
Ανακατεύουμε και μόλις το μείγμα έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, βάζουμε το μπολ στο ψυγείο και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει καλά.
Πλάθουμε μικρά μπαλάκια των 15-20 γρ. φορώντας γάντια μιας χρήσης.
Περνάμε την επικάλυψη που επιθυμούμε με τρούφα ή λιωμένη σοκολάτα ή ξηρούς καρπούς.
Καλή σας όρεξη!
Ειδήσεις σήμερα
- Πίτα με το κοτόπουλο που περίσσεψε απ’ τα Χριστούγεννα
- 26/12/2004- 20 Χρόνια από τον σεισμό 9,1 Ρίχτερ που προκάλεσε ένα από τα πιο φονικά τσουνάμι στην ιστορία της ανθρωπότητας (video)
- Ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας 2025 : Το έτος της καθολικής μεταμόρφωσης
- Η Γη της Ελιάς: “Θα βάλουμε ένα τέλος σ’ αυτό”- Ωρύεται εξοργισμένη η Ειρήνη
- Ο Τζορτζ Μάικλ ερμήνευσε το πιο διαχρονικό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι και πέθανε σαν Σήμερα τα Χριστούγεννα