Ότι πιο πρωτότυπο έχουμε δει σήμερα!! Και αν τα παιδιά δεν είναι λάτρεις του κολοκυθιού, μετά από αυτή τη συνταγή θα τα λατρέψουν!!!
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά
Δειτε ακόμα: Φανταστική σαλάτα κηπουρού για το μπουφέ σας
Υλικά
1 κολοκύθι
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
3 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου(προαιρετικά)
1 πρέζα αλάτι
ξυλάκια
Δείτε ακόμα: Ρολάκια αραβικής με τυρί κρέμα και πιπεριά για το μπουφέ σας
Οδηγίες
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200º
C .
Πλύνετε και κόψτε φέτες τα κολοκυθάκια (περίπου 1 εκ. πάχος)
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε την μαγιονέζα με 1 κουταλάκι του γλυκού παρμεζάνα.
Σε ένα άλλο μπολ, βάλτε την τριμμένη φρυγανιά την υπόλοιπη παρμεζάνα, το σκόρδο και το αλάτι.
Καλύψτε κάθε φέτα κολοκυθάκι πρώτα με μαγιονέζα και μετά με την φρυγανιά μείγμα
Τοποθετείστε σε ένα ταψί ένα φύλλο λαδόκολλας.
Κάρφωσε τα ξυλάκια στα κολοκυθάκια και Ψήστε για 10 λεπτά.
Γυρίστε κάθε γλειφιτζούρι, κατά τέτοιο τρόπο ώστε, να πάρει χρώμα καφέ και στις δύο πλευρές, και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά
Φώτος και ιδέα από: larecetadelafelicidad
Ειδήσεις σήμερα
- Ρίκα Διαλυνά: Πώς είναι σήμερα στα 90 της η σπουδαία ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Η Γη της Ελιάς : Η Παυλίνα μπαίνει στη μέση και χωρίζει Τζον και Αθηνά
- Τσορτέκης – Μαυρίδου σε σχέση: Η πρώτη αντίδραση των ηθοποιών στα δημοσιεύματα
- Ειρήνη Μουρτζούκου : Κατονομάζει νέο πρόσωπο ως δολοφόνο του Παναγιωτάκη