Μηλόπιτα χωρίς γλουτένη
Υλικα
1 ποτηρι λαδι
4 αυγα
1 κουτ .σ. κανελα.
1/2 κιλο αλευρι χωρίς γλουτένη
1 ποτηρι ζαχαρη
4 μηλα αλεσμενα
Εκτελεση
Χτυπαμε το λαδι με την ζαχαρη. προσθετουμε τα αυγα , μετα σταδιακα το αλευρι με την κανελα. τελος τα αλεσμενα μηλα (οχι πολτοποιημενα). ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αέρα μέχρι να ροδίσει…Μην φοβηθείτε αν βγει σφιχτη η ζυμη. Τα μηλα με το ψησιμο απελευθερωνουν υγρα.
photo via pinterest
* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή