Υλικα
4 φετες ψωμι λιγο χοντρες
3 μετρια αυγα
1 φλυτζανακι φρεσκο γαλα
αλατι
Εκτελεση
Χτυπαμε τα αυγα με το συρμα και προσθετουμε το γαλα και το αλατι.
Βαζουμε ελαφρυ λαδι στο τηγανι και το βαζουμε να ζεσταθει σε μετρια φωτια.
Βουταμε το ψωμι στο μειγμα αυγου να βραχει καλα και απο τις δυο πλευρες και το βαζουμε στο τηγανι.
Τηγανιζουμε μεχρι να ροδισουν καλα και απο τις δυο πλευρες.Βγαζουμε τις αυγοφετες απο το τηγανι και τις βαζουμε σε απορροφητικο χαρτι κουζινας να τραβηξει το πολυ λαδι.
Σερβιρουμε με τριμμενο τυρακι φετα και ριγανη.
Αν θελουμε τις αυγοφετες μας γλυκιες τοτε παραλειπουμε το αλατι στο μειγμα αυγου και στο σερβιρισμα ριχνουμε απο πανω μελι ή μαρμελαδα ή αχνη ζαχαρη και κανελα.
πηγη συνταγης και φωτογραφίας:cometocook.blogspot.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Χρήστος Μάστορας : H ταινία Στέλιος Καζαντζίδης είναι ο λόγος που ανακάλυψε πως έχει ΔΕΠΥ
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Grand hotel : Ο Ρήγας κλέβει το μωρό της Ελένης για να μπορέσει να την εκδικηθεί
- Η Γη της Ελιάς : Τελικά όντως θέλει να τους εκδικηθεί – Η Αριάδνη βλέπει τον Κουράκο να κοιτά με λατρεία την Ιουλία