Μπορεί να είναι κέρασμα σε πάρτυ γενεθλίων, μπορεί να είναι κέρασμα στο σχολείο, μπορεί απλά να γίνει κολατσιό. Σε κάθε περίπτωση είναι καταπληκτικό, εύκολο και πεντανόστιμο. Κάτι μεταξύ γεμιστού μπισκότου και τοστ με μερέντα. Όπως θέλετε πείτε το…
Υλικά
- 1 φλ. κρέμα γάλακτος
- 1 ½ κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 ½ φλ. ζάχαρη άχνη
- 1 ½ φλ. για κάθε χρήση αλεύρι
- ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
- 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουερ
- Μερέντα
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με τη βανίλια για περίπου 5 λεπτά. Κοσκινίζουμε μαζί την άχνη ζάχαρη, το αλεύρι, την κανέλα και το κορν φλάουρ σε ένα ξεχωριστό μπολ. Στη συνέχεια, ανακατεύουμε τα δύο μείγματα σε ένα μπολ.. Το καλύπτουμε με πλαστική μεμβράνη και το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 30 λεπτά. Ζεσταίνουμε την τοστιέρα που την έχουμε αλείψει με βούτυρο και βάζουμε μια γεμάτη κουταλιά της σούπας ζύμη στο κέντρο. Κλείνουμε το καπάκι και το βγάζουμε ύστερα από 1,5 λεπτο. Με ένα στρογγυλό κουπάτ το κόβουμε αμέσως. Απλώνουμε μερέντα και το κλείνουμε από επάνω σαν τοστ!
Δείτε την εκτέλεση και βήμα-βήμα
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα