Mηδέν κόπος άριστο αποτέλεσμα!!!
Υλικά
1 κεσεδάκι (γιαουρτιού) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 γιαούρτια στραγγιστά
500 γρ. φέτα τριμμένη με το χέρι
1 κεσεδάκι (γιαουρτιού) βούτυρο λιωμένο
4 αβγά
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
λίγο άνιθο
φρυγανιά τριμμένη
Εκτέλεση
Αλείφουμε το ταψί μας με λιωμένο βούτυρο και το
ραντίζουμε με τριμμένη φρυγανιά.
Ανακατεύουμε μέσα σε μπολ το γιαούρτι,το αλεύρι,
το βούτυρο,τη φέτα,τα αυγά και τα μυρωδικά
ψιλοκομμένα.
Αδειάζουμε το παχύρευστο μείγμα στο ταψάκι μας
και το στρώνουμε ομοιόμορφα με μια σπάτουλα.
Ραντίζουμε την επιφάνεια με τριμμένη φρυγανιά.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο
φούρνο για 30-40 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει
καλά η επιφάνεια.
Zεστή και κρύα είναι το ίδιο νόστιμη!!!
magyreuontas.blogspot.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή