Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε κύβους
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε ροδέλες
1 χούφτα δυόσμο
1 πιάτο ντομάτα τριμμένη
Λίγο μοσχοκάρυδο
1 πακέτο μακαρονάκι κοφτό
Αλάτι-πιπέρι-ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι ρίχνουμε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, συνεχίζουμε το σοτάρισμα και προσθέτουμε στο τέλος την ντομάτα το δυόσμο και τα μπαχαρικά.
Βράζουμε τα μακαρόνια και μόλις τα στραγγίσουμε, τα ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα με το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε καλά, γεμίζουμε με αυτό πυρίμαχα μικρά σκεύη ανά μερίδες, τα σκεπάζουμε με τριμμένο κασέρι ή κεφαλογραβιέρα και τα βάζουμε για 10 λεπτά στο φούρνο.
Πηγή: http://lopis-place.blogspot.gr