Μια συνταγή για ένα πανεύκολο σοκολατένιο γλύκακι με 3 μόνο υλικά.
- σοκολάτα 400 γρ γάλακτος
- ινδοκαρυδο 100 γρ.
- αυγα μικρά χρωματιστά πασχαλινά
Υλικά
Εκτέλεση
1.Κόβετε τη σοκολάτα σε κομματάκια και λιώνετε σε μπεν μαρί. Κατεβάζετε από τη φωτιά και αφήνετε να κρυώσει λίγο ανακατεύοντας ανά διαστήματα. Μόλις μισοκρυώσει προσθέστε το ινδοκάρυδο και ανακατέψτε καλά.
2.Σε μεγάλο δίσκο τοποθετείτε μια λαδόκολλα. Με τη βοήθεια ενός κουταλιού παίρνετε μείγμα και δημιουργείτε πάνω στη λαδόκολλα “φωλιές” Με το πίσω μέρος του κουταλιού κάνετε ένα μικρό “βαθούλωμα” στο κέντρο κάθε φωλιάς όπου θα τοποθετησετε τα αυγουλάκια.
3.Τα βάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά να κρυώσουν. Τοποθετείτε στο κέντρο μικρά πασχαλινά αυγουλάκια
Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!
Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια
Ειδήσεις σήμερα
- Δεν στεγνώνουν τα ρούχα : Το κόλπο με το μπουκάλι θα μειώσει το χρόνο στεγνώματος στο μισό
- Βασίλης Καλογήρου: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση- Ο Τσούκαλης φεύγει εκτάκτως για Λάρισα
- Νέο Εκτακτο Δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια
- Μενού εβδομάδας από 13/1/24 έως 19/01/25
- Ανακαλείται ελληνικό τυρί – Εντοπίστηκαν αυξημένα επίπεδα σε ορυκτέλαια