Τι χρειαζόμαστε:
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50 γρ. βρώμη
1 κ.γ. baking powder
1/4 κ.γ. αλάτι
50 γρ. ζάχαρη
60 γρ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. νερό
1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
40 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
50 γρ. καρότα, τριμμένα στον ψιλό τρίφτη
Πώς το κάνουμε:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, τη βρώμη, το baking powder, το αλάτι, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο, το νερό και την κανέλα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Προσθέτουμε τα καρύδια και το καρότο και ζυμώνουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Αν η ζύμη είναι πολύ σφιχτή, ρίχνουμε λίγο ακόμη νερό.
Πλάθουμε μπαλάκια (αν θέλουμε τα πατάμε για να πάρουν την μορφή μπισκότου) και τα τοποθετούμε σε ταψί καλυμμένο με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε για 15-20 λεπτά.
Ειδήσεις σήμερα
- Δεν στεγνώνουν τα ρούχα : Το κόλπο με το μπουκάλι θα μειώσει το χρόνο στεγνώματος στο μισό
- Βασίλης Καλογήρου: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση- Ο Τσούκαλης φεύγει εκτάκτως για Λάρισα
- Νέο Εκτακτο Δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια
- Μενού εβδομάδας από 13/1/24 έως 19/01/25
- Ανακαλείται ελληνικό τυρί – Εντοπίστηκαν αυξημένα επίπεδα σε ορυκτέλαια