Τι χρειαζόμαστε:
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50 γρ. βρώμη
1 κ.γ. baking powder
1/4 κ.γ. αλάτι
50 γρ. ζάχαρη
60 γρ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. νερό
1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
40 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
50 γρ. καρότα, τριμμένα στον ψιλό τρίφτη
Πώς το κάνουμε:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, τη βρώμη, το baking powder, το αλάτι, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο, το νερό και την κανέλα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Προσθέτουμε τα καρύδια και το καρότο και ζυμώνουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Αν η ζύμη είναι πολύ σφιχτή, ρίχνουμε λίγο ακόμη νερό.
Πλάθουμε μπαλάκια (αν θέλουμε τα πατάμε για να πάρουν την μορφή μπισκότου) και τα τοποθετούμε σε ταψί καλυμμένο με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε για 15-20 λεπτά.
Ειδήσεις σήμερα
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Η πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ
- Άγιος Έρωτας : Η Ολυμπία πιάνει τον πατέρα Νικόλαο σε οίκο ανοχής και το κάνει θέμα στην επισκοπή
- Ζώδια : Ανάδρομος Ερμής έως 15/12/2024 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους
- «Καλάθι των Χριστουγέννων» : Επιστρέφει με χαμηλότερες τιμές