Για τη βάση:
250 γρ μπισκότα digestive (τα Αλλατίνη δεν έχουν ζωικά)
100 γρ μαργαρίνη (η φαστ δεν έχει ζωικά)
Για την κρέμα:
350 -400 γρ κουβερτούρα
250 ml γάλα (αμυγδάλου ή άλλο)
100 γρ μαργαρίνη
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα μπισκότα στο μούλτι, λιώνουμε τη μαργαρίνη και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Στρώνουμε σε ταψάκι/ τσέρκι με το χέρι καλά καλά και το βάζουμε στο ψυγείο.
Σπάμε καλά την κουβερτούρα σε κομματάκια, ζεσταίνουμε το γάλα και μόλις κάψει το ρίχνουμε στη σοκολάτα. Περιμένουμε λίγα λεπτά και μετά ανακατεύουμε να γίνει ενιαίο. Λιώνουμε τη μαργαρίνη και την προσθέτουμε κι αυτήν. Αδειάζουμε την κρέμα πάνω από την μπισκοτένια βάση και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μιάμιση ώρα.
Το Χορτοφάγο Ζόμπι-Konstadina Japanidi
Ειδήσεις σήμερα
- Στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου παίρνει τον δρόμο προς τον εισαγγελέα
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Η Γη της Ελιάς : Δεν θέλω να πληγωθείς – Ο Στάθης προσπαθεί να προστατέψει την Αριάδνη
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους