Φασολια κοκκινιστα
250γρ φασολια (για φασολαδα)
1/2 κουτι χυμο ντοματας
1 κ.σ πελτε
1 ποτηρι λαδι
2 κρεμμυδια
2 καροτα
2 πιπεριες φλωρινης
10 ντοματινα
1 σκελιδα σκορδο
Βαζουμε τα φασολια σε μπωλ με νερο απο το βραδυ. Την επομενη μερα τα βαζουμε σε κατσαρολα να βρασουν για 15′ και στη συνεχεια πεταμε το νερο κ κραταμε τα φασολια στην ακρη.
Στην κατσαρολα ριχνουμε το λαδι κ σωταρουμε τα τριμμενα κρεμμυδια,καροτα,σκορδο και τις πιπεριες σε ροδελες κ τα ντοματινια κομμενα στα δυο.Προσθετουμε το χυμο ντοματας,τον πελτε,τα φασολια,αλατι-πιπερι,λιγο ζαχαρη και 1 περιπου ποτηρι νερο.Τα σιγοβραζουμε για 30-45′ μεχρι να μαλακωσουν τα φασολια κ να δεσει το φαγητο μας.
Ειδήσεις σήμερα
- Χριστουγεννιάτικα μπισκότα βουτύρου γεμιστά με μαρμελάδα
- Η Γη της Ελιάς : Το μεγάλο μυστικό του Βαρώτσου και πώς συνδέεται με την εξαφάνιση του Ισίδωρου
- Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 11/11/2024 ως 17/11/2024 για όλα τα ζώδια
- Άγιος Έρωτας : Ο Βλάσσης βιάζει την Χριστίνα με την συγκατάθεση του Παύλου
- Grand Hotel : Ο δολοφόνος χτυπά ξανά και μπαίνει στο δωμάτιο του Νικόλα για να τον αποτελειώσει