Close
Φασόλια κοκκινιστά με πιπεριές φλωρίνης

Φασολια κοκκινιστα

250γρ φασολια (για φασολαδα)
1/2 κουτι χυμο ντοματας
1 κ.σ πελτε
1 ποτηρι λαδι
2 κρεμμυδια
2 καροτα
2 πιπεριες φλωρινης
10 ντοματινα
1 σκελιδα σκορδο

Βαζουμε τα φασολια σε μπωλ με νερο απο το βραδυ. Την επομενη μερα τα βαζουμε σε κατσαρολα να βρασουν για 15′ και στη συνεχεια πεταμε το νερο κ κραταμε τα φασολια στην ακρη.
Στην κατσαρολα ριχνουμε το λαδι κ σωταρουμε τα τριμμενα κρεμμυδια,καροτα,σκορδο και τις πιπεριες σε ροδελες κ τα ντοματινια κομμενα στα δυο.Προσθετουμε το χυμο ντοματας,τον πελτε,τα φασολια,αλατι-πιπερι,λιγο ζαχαρη και 1 περιπου ποτηρι νερο.Τα σιγοβραζουμε για 30-45′ μεχρι να μαλακωσουν τα φασολια κ να δεσει το φαγητο μας.