1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι, 1 ποτήρι λάδι, 1 ποτήρι νερό, 1 ποτήρι ζάχαρη, 1 πακέτο σταφίδες, 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα, 1 πακέτο αλεύρι φαρινα, ξύσμα από ένα πορτοκάλι. Εκτέλεση : Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σ ‘ ένα μπολ με το σύρμα και ρίχνουμε το μείγμα σε φόρμα που την έχουμε περάσει με ένα φυτικό βούτυρο και αλεύρι. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου μία ώρα. Όσοι θέλουν μπορούν να πασπαλισουν το κέικ αφού κρυώσει με ζάχαρη άχνη.
συνταγη/εκτελεση/φωτογραφιες Εφη Κυβελου
Ειδήσεις σήμερα
- Στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου παίρνει τον δρόμο προς τον εισαγγελέα
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Η Γη της Ελιάς : Δεν θέλω να πληγωθείς – Ο Στάθης προσπαθεί να προστατέψει την Αριάδνη
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους