Υλικά για 8-9 μάφιν:
3/4 φλ. αλεύρι ολικής
1 φλ. κινόα Biosophy, μαγειρεμένη
1/4 φλ. ζάχαρη καρύδας Biosophy
1/4 φλ. ηλιέλαιο
1 μεγάλο μήλο τριμμένο
1 κ.γ. baking powder
1/4 κ.γ. τζίντζερ, κανέλα, γαρίφαλο
1/4 φλ. σταφίδες
για την επικάλυψη:
1/4 φλ. βρώμη Bauckhof
1 κ.σ. ηλιέλαιο
1 κ.σ. ζάχαρη καρύδας Biosophy
1 κ.γ. κανέλα Κευλάνης Cook
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι, το baking, τα μπαχαρικά. Σε ένα άλλο ανακατεύω το ηλιέλαιο με την ζάχαρη, το μήλο κ την κινόα. Μετά στο μείγμα με τα υγρά ρίχνω σιγά σιγά το αλεύρι για να ενσωματωθεί. Τέλος προσθέτω και τις σταφίδες. Ανακατεύω τα υλικά της επικάλυψης. Μοιράζω σε μαφινοθήκες σιλικόνης το μείγμα κ πασπαλίζω με λίγη από την επικάλυψη. Ψήνω σε 30-40 λεπτά στους 180C. Βγάζω από τον φούρνο, τα τοποθετώ σε σχάρα κ περιμένω να κρυώσουν πριν τα ξεφορμάρω. Καλή σας απόλαυση!
Ειδήσεις σήμερα
- Στο νοσοκομείο με κρανιογκεφαλικές κακώσεις 12χρονος : Τον πήρε σβάρνα αυτοκίνητο με το πατίνι του
- Η Γη της Ελιάς : Ποιανού είναι το παιδί που κουβαλά στα σπλάχνα της η Αφροδίτη;
- Κινέζικο Ωροσκόπιο : Μηνιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια μέχρι και τις 01/12/2024
- Ο Τιμωρός: Ο Μάρκος ετοιμάζει νέο χτύπημα
- Χριστουγεννιάτικα μπισκότα βουτύρου χωρίς ζάχαρη