Υλικά για 8-9 μάφιν:
3/4 φλ. αλεύρι ολικής
1 φλ. κινόα Biosophy, μαγειρεμένη
1/4 φλ. ζάχαρη καρύδας Biosophy
1/4 φλ. ηλιέλαιο
1 μεγάλο μήλο τριμμένο
1 κ.γ. baking powder
1/4 κ.γ. τζίντζερ, κανέλα, γαρίφαλο
1/4 φλ. σταφίδες
για την επικάλυψη:
1/4 φλ. βρώμη Bauckhof
1 κ.σ. ηλιέλαιο
1 κ.σ. ζάχαρη καρύδας Biosophy
1 κ.γ. κανέλα Κευλάνης Cook
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι, το baking, τα μπαχαρικά. Σε ένα άλλο ανακατεύω το ηλιέλαιο με την ζάχαρη, το μήλο κ την κινόα. Μετά στο μείγμα με τα υγρά ρίχνω σιγά σιγά το αλεύρι για να ενσωματωθεί. Τέλος προσθέτω και τις σταφίδες. Ανακατεύω τα υλικά της επικάλυψης. Μοιράζω σε μαφινοθήκες σιλικόνης το μείγμα κ πασπαλίζω με λίγη από την επικάλυψη. Ψήνω σε 30-40 λεπτά στους 180C. Βγάζω από τον φούρνο, τα τοποθετώ σε σχάρα κ περιμένω να κρυώσουν πριν τα ξεφορμάρω. Καλή σας απόλαυση!
Πηγή: theveggiesisters.grΕιδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές