Έυκολο γλυκό με φύλλα και ινδοκάρυδο.
Τι χρειαζόμαστε:
1 πακέτο φύλλα κρούστας (500 γρ)
3 μικρά φακελλάκια ινδοκάρυδο ή 1 μεγάλο
250 γρ μαργαρίνη πλάκα λιωμένη
Σιρόπι
2 1/2 ποτήρια του νερού νερό
2 1/2 ποτήρια ζάχαρη
Πώς το κάνουμε:
Το κάθε φύλλο το αλλείβω με μαργαρίνη και ινδοκάρυδο και αφού βάλλω 4 φύλλα τα τυλίγω σε ρολλό έτσι ώστε το γίνει μακρύ. Συνεχίζω και με τα υπόλοιπα φύλλα. Τα ρολλά τα κόβω σε πάχος 2 δάκτυλων και τα βάζω το ένα δίπλα στο άλλο (όπως το σαραγλί).
Τα ψήνω σε ταψί αντικολλήτικο μεχρί να πάρουν χρώμα (γρήγορα παίρνουν) 15 περιπου λεπτά.
Όταν βγούν από τον φούρνο ρίχνω το σιρόπι αφού εχουν κρυώσει λίγο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Με παγωτό δίπλα είναι υπέροχο
πηγη:sintagespareas.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο Παύλος καταστρέφει τον Κυριάκο
- Μαρινάδα για Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα ή κοτόπουλο
- Η Γη της Ελιάς : Δύσκολο το μέλλον της Ασπασίας με τον Δημοσθένη
- Grand Hotel : Ο Ρήγας αποπειράται να την σκοτώσει-Βγαίνουν στην φόρα τα μυστικά του
- Εύκολα και Festive Χτενίσματα για Μπούκλες σε Μεσαία Μαλλιά για τις Γιορτές