Υλικά
1 φλιτζάνι καρύδια
1 φλιτζάνι βρώμης
1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής αλέσεως
1/2 φλιτζάνι λάδι canola
1/2 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου
1/4 κουταλάκι αλάτι
5 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα (της αρεσκείας σας)
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C. Σε ένα multi χτυπήστε τα καρύδια και τη βρώμη και μόλις είναι έτοιμα τα αδειάζετε σε ένα μπολ προσθέτοντας το αλεύρι, το λάδι, το σιρόπι και το αλάτι.
Ανακατέψτε καλά τα υλικά και πλάστε μικρές μπάλες τις οποίες τις βάζετε σε μικρή απόσταση μεταξύ τους σε ένα αντικολλητικό ταψί ή σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Πιέστε τον αντίχειρά σας απαλά στο κέντρο του μπισκότου μέχρι να δημιουργηθεί μια μικρή εσοχή ( λακκούβα) και γεμίστε τη με μια κουταλιά του γλυκού μαρμελάδα ( ή λιγότερο).
Ψήστε τα μπισκότα μέχρι να ροδίσουν και να σταθεροποιηθούν (περίπου 15-20 λεπτά).
Μόλις είναι έτοιμα, τα αφήνετε για λίγο να κρυώσουν και τα τοποθετείτε σε ένα αεροστεγές δοχείο.
Πηγή: popsugar.com
Το διαβάσαμε στο : mothersblog
Ειδήσεις σήμερα
- Μούχλα στα μαλλιά: Ο Λόγος που δεν πρέπει να κοιμόμαστε με βρεγμένα μαλλιά
- Θολά τζάμια αυτοκινήτου από τη βροχή και το κρύο: Πως να τα ξεθολώσετε χωρίς να κινδυνεύσετε
- Άντα Λεούση : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13/01/25 ως 19/1/2025 για όλα τα ζώδια
- Μενού εβδομάδας από 13/1/24 έως 19/01/25
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί ο Τάσος Ιορδανίδης από τη σειρά – Ολές οι λεπτομέρειες