Συνταγή για εύκολο γεμιστό καλαμάρι, χωρίς πολλά λάδια, στον φούρνο με φέτα, ρεγκάτο και μοτσαρέλα για το μεσημεριανό, το ουζάκι ή το τσιπουράκι σας, με τηγανιτές πατάτες.
Από την φίλη μας Στεφοπουλου Μενια.
- καλαμαρακια 5-6
- ελαιολαδο 1 ποτηράκι του κρασιού περίπου
Υλικά
Καλαμάρια με κριθαράκι και κόκκινη πιπεριά
Ένα πιάτο που μοσχοβολάει θάλασσα σας έχουμε για σήμερα, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει ο Αύγουστος. Καλαμάρι γεμιστό με φέτα, ρεγκάτο και μοτσαρέλα, χωρίς πολλά λάδια και σάλτσες. Αυτό το γεμιστό καλαμάρι είναι εύκολο και νόστιμο και μπορούμε να το συνοδεύσουμε με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι. Τρώγεται και σκέτο σαν μεζές!
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το καλαμάρι γεμιστό με τυριά:
Εκτέλεση για το καλαμάρι γεμιστό με τυριά
Αρχικά θρυμματίζουμε την φέτα και την ανακατεύουμε με το τριμμένο ρεγκάτο και την τριμμένη μοτσαρέλα. Προσθέτουμε στη γέμιση και τις κόκκινες πιπεριές, ψιλοκομμένες και χωρίς τα σπόρια τους και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
Σαλάτα με καλαμάρια κονσέρβας
Παίρνουμε τα καλαμάκια και τα γεμίζουμε με την γέμιση. Κλείνουμε με μία οδοντογλυφίδα και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε μέχρι να γίνει το καλαμάκι και να ροδίσει. Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
Την είδαμε στην ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες