Καλοκαιρινό ντιπ πιπεριάς με φέτα για να βουτάμε το ψωμάκι μας. Ταιριάζει τόσο σε τραπέζι θαλασσινών όσο και σε τραπέζι ορεκτικών.
- πιπεριά Φλωρίνης 4-5 κομμάτια
- φέτα 250 γραμμάρια
- σκορδο 1-2 σκελίδες
- μπαλσάμικο 1/2 φλιτζανάκι του ελληνικού
- ελαιολαδο 1/2 φλιτζάνι του καφέ
- πελτές ντομάτας 1 κουταλιά της σούπας
- αλατι 1 πρέζα
Υλικά
Δείτε ακόμα Μαγιονέζα από βρασμένα αυγά
Αν θέλετε ένα καλοκαιρινό και αρωματικό ντιπ για το ψημένο ψωμάκι με ελαιόλαδο και ρίγανη, αυτό το ντιπ πιπεριάς με φέτα είναι για εσάς. Μία πεντανόστιμη και απαλή, αρωματική πάστα πιπεριάς με φέτα που ταιριάζει τόσο σε ένα τραπέζι θαλασσινών όσο και σε ένα τραπέζι κρεατικών.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το ντιπ πιπεριάς με φέτα:
Εκτέλεση για το ντιπ πιπεριάς με φέτα
Ψήνουμε τις πιπεριές Φλωρίνης και τις ξεφλουδίζουμε. Ρίχνουμε στο μπλέντερ τις πιπεριές, την φέτα, το σκόρδο, το μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο, τον πελτέ ντομάτας και το αλάτι και τα χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Δείτε ακόμα Σως αβοκάντο για τα σάντουιτς των παιδιών
Tips για το ντιπ πιπεριάς με φέτα
Εμείς βάλαμε 1 σκελίδα σκόρδο. Αν θέλουμε προσθέτουμε κι άλλο σκόρδο.
Η συνταγή είναι της φίλης μας Georgia Chatzimanoli-Grimwood
και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr