Close
Καρδούλες κουλουράκια με τριμμένη κουβερτούρα

Κουκις καρδουλες με τριμμενη κουβερτουρα

1 ποτηρι λαδι
1 ποτηρι ζαχαρη
1 ποτηρι φρεσκο χυμο πορτοκαλι
1 κγλ μαγειρικη σοδα
Ξυσμα πορτοκαλιου και λεμονιου
1-2 βανιλιες
1 φακελακι μπεικιν παουντερ
1 περιπου κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις
1 κουβερτουρα τριμμενη

Σε ενα μπωλ ανακατευουμε καλα τη ζαχαρη με το λαδι προσθετουμε το χυμο μεσα στον οποιο εχουμε ανακατεψει τη σοδα για να αφρισει, τα μυρωδικα,το μπεικιν με οσο αλευρι παρει μεχρι να εχουμε μια ευπλαστη ζυμη και τελος την τριμμενη κουβερτουρα.Δε ζυμωνουμε πολυ!
Ανοιγουμε ενα χοντρο φυλλο και κοβουμε με κουπατ.
Τα βαζουμε στο ταψι και τα ψηνουμε στους 180 μεχρι να ροδισουν ελαφρως για περιπου 20′. Καλη επιτυχια!