Yλικά
150 γραμ ζάχαρη
200 γραμ νερό
1 κουτ γλυκού κανέλα
4 κουτ σούπας κονιάκ
250 γραμ καρύδια
150 γραμ φρυγανιά
Σε κατσαρόλα βράζουμε για 5 λεπτά ζάχαρη με το νερό κακάο και κανέλα.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την φρυγανιά το κονιάκ και τα καρύδια.
Αφήνουμε να κρυώσει το πλάθουμε σε κορμό λεπτό και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει και να σφίξει.
Το κόβουμε σε κομμάτια πάχους ενός εκατοστού.
Έχουμε λιώσει τις κουβερτούρες -εδώ λευκή και μαύρη -τις βουτάμε και τις ακουμπάμε σε λαδόκολλα ή σε σχάρα να παγώσουν .
Nikoleta Skouroglou-οι χρυσοχερες-ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Έπεσε ασανσέρ στο νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας
- Άγιος Έρωτας: Αυτό το παιδί θα είναι η καταστροφή μας – Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει την Χριστίνα να μην το κρατήσει
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές